Pages

utorok 3. júla 2012

Miss Sporty So Mate

utorok 3. júla 2012
Rozhodla som sa vám urobiť krátku recenziu na jeden púder.Určite ho poznáte a ak nie,tak máte smolu.


Keďže už v máji bolo teplo,nechcela som na seba kydať tony makeupu,ale začala som používať BB Cream,čo mi kúpila mamina.Zo začiatku som bola úplne spokojná,ale potom som si všimla,že sa strašne lesknem.S púdrami som,pravdupovediac skúsenosti nemala,ale bola som rozhodnutá nejaký si kúpiť.Tak som zašla do DM-ky, a tam mi tento padol do oka. "MISS SPORTY" So Mate Stay Perfect.Ešte aj na obale bolo napísané,že zmatnuje,tak som si ho kúpila.Stál do 3€,takže aj keby nefunguje,ako velkú stratu penazí by som to nebrala.



Zobrala som si odtieň 001 - Light.Bála som sa,že bude taký "light" ako všetky tie "light" makeupy,ktoré som mala doteraz.No tento bol naozaj bledý.Úplne mi sedí k farbe pleti.



K púdru je aj zrkadielko a "hubka" na nanášanie,takže s tým môžete aj cestovať.No,ako vidíte,môj je už "trošku" použitý.Ale určite odporúčam!Mínusy nemá,iba trochu ťaží tvár,ked si dáte len samotný púder alebo si ho dáte viacej.Ale to po chvíli "opadne".

Máte aj vy nejaké skúsenosti s týmto púdrom? Nechajte koment (:




3 komentáre:

  1. mám, miluju ho a nedám na něj dopustit! je to super odstín, taky mám tenhle a do jiného se vždycky přemluvám, ale ne, nejde to, prostě je super :D

    http://theblondetime.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiez mam tento.. kupila som si ho,pretoze pouzivam jeden makeup od maybelline,ktory sa dost leskne na mojej tvari.použivam ale odtien MEDIUM,a som spokojna:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj :) Začalo 1.KOLO SONP,tak si nezapomeň schánět hlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť

. © 2014